بازی را جدی بگیریم

برای یک زندگی پربار و پویا، داشتن مهارت‌هایی همچون درست فکر کردن، دقیق سخن گفتن، خوب گوش دادن، نظم، حل مشارکتی مسائل، و توجه به دیگران ضروری است. کسب چنین مهارت‌هایی و تمرین آن‌ها در ارتباط‌های نزدیک و مؤثر با اعضای خانواده و دوستان میسر می‌شود.

از طرفی رواج تلویزیون، بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی، در بسیاری موقعیت‌ها جایگزین ارتباط مفید ما با یکدیگر شده، و مانعی برای رشد مهارت‌های تفکر و ارتباطی به وجود آورده است. وجود این مانع، در مورد کودکان و نوجوانان اثرات جدی‌تری دارد. ایجاد فرصتی برای یک فضای ارتباطی تازه، به همه‌ی ما کمک می‌کند تا بر چنین مانع‌هایی غلبه کنیم و زندگی شادتر و پرثمرتری را تجربه نماییم. بازی‌ها، می‌توانند چنین فرصتی را در اختیار ما بگذارند.

بازی را نباید صرفاً ابزار تفریح و سرگرمی تلقی کرد. یک بازی خوب می‌تواند تعامل خوبی بین ما، کودکان و دوستانمان برقرار کند. بازی‌های مناسب می‌توانند به تقویت انگیزه، تلاش و پشتکار، احساس مسئولیت و … کمک کنند. بازی‌های زیادی وجود دارد که تقویت مهارت‌های حرکتی و رشد فکری را به دنبال دارند. بعضی بازی‌ها به صورت فردی و بعضی به صورت گروهی هستند. بعضی از بازی‌ها برای فضاهای بسته مثل اتاق مناسبند و بازی‌هایی برای فضای باز مثل حیاط و پارک. حتی بازی‌هایی هستند که می‌توان آن‌ها را بدون دردسر در طول سفر اجرا کرد.

با این وصف، این موضوع اهمیت دارد که بتوانیم بازی‌های مناسب را برای گروه‌های سنی مختلف بشناسیم و به درستی و در موقعیت‌های مناسب آن‌ها را اجرا کنیم. کتابچه پیوست، با هدف معرفی مجموعه‌ای از بازی‌ها و سرگرمی‌های متنوع تهیه شده است، امید که مفید واقع گردد.

بازی را جدی بگیریم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *